Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:19 pm

JEZIVO Majka (37) mjesecima silovala dječaka (15)

Piše N.M.

Majka iz Virginije (37) mogla bi dobiti i do 30 godina zatvora nakon što je policija ispod njenog madraca pronašla 15-godišnjaka koji je bio nestao tri tjedna prije. Iako ju se isprva mislilo kako je samo pomagala dječaku u bijegu, naknadno se otkrilo kako je ona navodno imala aferu s njim. 

Policija je tri tjedna nakon nestanka dječaka pokucala na vrata Ashleigh Watts u Chesapeakeu kako bi provjerila gdje se dječak sve kretao. Prvo ih je s vratiju zamolila da pričekaju dok je ona stavljala grudnjak, a onda ih je i pustila u kuću, prenosi NY Post, piše Večernji list.

– Policajci su prilikom pomicanja madraca u spavaćoj sobi na katu pronašli maloljetnika koji se skrivao u malenom prostoru samo u svojim boksericama. Kada su ga pitali je li on tj dječak koji je bio nestao, on je odgovorio potvrdno – izvijestila je policija. 

Naknadno se otkrilo i kako su obitelji Watts i maloljetnika inače bile vrlo povezane, pogotovo jer 37-godišnja majka ima sina koji je vršnjak dječaka, inače blizanca čija je obitelj živjela preko puta ulice. Watts je navodno počela vrebati dječaka i njegovog brata blizanca godinu dana prije nego što je i uhvaćena, a policiji je ove veljače stigla i anonimna dojava o navodnim seksualnim odnosima Watts sa dječacima. 

Osim toga, suprug Watts je ispričao i kako je jedne večeri u veljači došao doma oko 2 sata ujutro, a na kauču pronašao svoju suprugu bez majce i grudnjaka pokraj dječaka koji se pravio da spava. Jedan od susjeda ispričao je i kako je ta cijela afera trajala mjesecima, a dječak je pobjegao nakon što se sve saznalo.

– Dječak mi je ispričao da su on i Watts zaljubljeni i da će se ona rastati od svog supruga kad on napuni 17 godina i udati se za njega – kazao je susjed, dok je njegov brat blizanac naknadno ispričao i kako je Watts ponekad i njega pozivala u svoju kuću, davala mu marihuanu i dodirivala ga neprimjereno, iako je on to odbijao. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)