Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:16 pm

FOTO/VIDEO Festival ‘S okusom soli’: Stefanovski napunio dvoranu u Lori

Piše N.M.

Druge večeri festivala ‘S okusom soli…’ u dvorani u Lori, splitska publika imala je priliku uživati u koncertu gitarskog virtuoza Vlatka Stefanovskog i V3 tria. 

Jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe, svjetski poznat po svojoj jedinstvenoj gitarskoj tehnici, nastupio je s novom, dosad najmlađom sekcijom svog trija kojeg uz njega čine Ivan Kukić na basu i njegov sin, Jan Stefanovski na bubnjevima.

Obožavatelji su mogli uživati u Vlatkovoj jedinstvenoj gitarskoj tehnici kojom vješto kombinira ethno, rock, jazz i blues te probranoj selekciji Vlatkovog i Leb i sol repertoara kojeg čine veliki hitovi poput: Jovano Jovanke, Kao kakao, Mamurni ljudi, Čuvam noć od budnih, Čukni vo drvo, Skopje, Kalađijsko oro…

Treće večeri, 1. rujna, u 21 sat festival ‘S okusom soli…’ zatvorit će jedan od najuspješnijih pop-rock sastava Bajaga i Instruktori u parku Sustipan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)