Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:34 pm

FOTO Svjetsko srebro iz Liverpoola: Splitske mažoretkinje primio gradonačelnik

Piše P. I.

Splitske mažoretkinje vratile su se sa Svjetskog prvenstva u Liverpoolu gdje su u oštroj konkurenciji osvojile srebrnu medalju u kategoriji ‘Baton flag seniori’.  Tim povodom, trenericu KUD-a Splitske mažoretkinje Bjanku Bubicu, člana Uprave KUD-a Čedu Radića i mažoretkinje ovjenčane medaljom Svjetskog prvenstva, na kojem je sudjelovalo više od 2500 natjecatelja iz cijelog svijeta, primio je danas gradonačelnik Ivica Puljak sa suradnicima.

– Od srca vam čestitam na još jednom velikom uspjehu s kojim se Split uvijek iznova potvrđuje kao grad svjetskih medalja i sjajnih sportskih uspjeha – kazao je, među ostalim, gradonačelnik Puljak. Trenerica Bubica navela je kako je osvojeno svjetsko srebro najveći ostvareni uspjeh Splitskih mažoretkinja.

– Taj uspjeh vjetar je u leđa prema daljnjoj popularizaciji mažoret plesa koji je spoj kultura i sporta – kazala je Bubica. 

Gradonačelnikovim čestitkama pridružio se Igor Maretić, voditelj Odsjeka za sport.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)