Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:20 pm

Black Coffee slavi 30. rođendan na Split at Night Jazz Festivalu, 11. rujna – na binu se penje i TBF

Piše P. R.

Pred nama su četiri uistinu magične noći jazza, jer se 4. izdanje Split at Night Jazz Festivala po prvi put održava u velikoj dvorani Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika na Mejama, od 10. do 13. rujna, koje osim jedinstvenog ambijenta i finalne večeri uz solistički koncert genijalnog gitarista Antonija Forcionea, donosi i slavljenički koncert grupe Black Coffee s gostima, nastup domaćina festivala Sara & Jappe, ovaj put u fromi tria s kontrabasom, te fantastični Filip Pavić Quartet!

Rođendan koji se propušta! Black Coffee pozvao goste, na bini i TBF

Druge večeri festivala, u ponedjeljak, 11. rujna, s početkom u 20:30, najavljen je rođendanski nastup legendarne grupe Black Coffee, koja slavi 30. obljetnicu rada na jazz sceni uz novu vokalisticu Danijelu Prpić i goste – bardove hrvatske rap scene, neponovljivi TBF i dugogodišnjeg suradnika Dražena Bogdanovića na saksofonu, a online ulaznice možete kupiti ovdje.

Noć u muzeju

Trideset godina rada, 12 studijskih albuma, 3 diskografske nagrade Porin i nebrojeni nastupi na inozemnim i domaćim festivalima stoje iza imena Black Coffee, najpoznatijeg splitskog jazz sastava, čiju okosnicu čine Renato Švorinić na basu, Jadran Dučić Čićo na bubnjevima i Ivan Ivić na klaviru. 

U svojoj bogatoj karijeri surađivali su s velikanima domaće i internacionalne scene, kao što su Boško Petrović, Matija Dedić, Oliver Dragojević, Gibonni, TBF, Daniele di Bonaventura, Catia Werneck, Miles Griffith i mnogi drugi, a sada vas pozivaju na najjazzy ljetni rođendan u gradu, uz večer pop jazza i latino ritmova uz elemente bossa nove i swinga! 

Sve ulaznice

Svi koncerti počinju u 20:30, a ulaznice za pojedinačne večeri i četverodnevna festivalska ulaznica su u prodaji. Možete ih kupiti online na poveznici adriaticket.com ili u Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj ulici, Tisak Morpurgo i Tisak Media City Center one.

Fotogalerija: Split at Night Jazz Festival

Facebook Split at Night Jazz Festival  

Instagram Split at Night Jazz Festival  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)