Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:40 pm

Nakon 10 godina splitski reporter napušta Novu TV

Piše N.M.

Splitski dopisnik Mario Jurič nakon 10 godina javljanja iz svih dijelova Dalmacije napušta Novu TV, javlja Zagreb.info. Jurič će, prema neslužbenim informacijama, uskoro početi raditi na RTL-u na koji se vraća nakon desetogodišnjeg izbivanja, javlja Večernji list.

Upravo je na RTL-u kao dopisnik iz Dubrovnika ovaj mladi reporter počeo svoju televizijsku karijeru. Transfer bi se trebao dogoditi ovih dana, baš prije početka jesenske sheme, što je i inače vrijeme kad novinari najčešće prelaze konkurenciji.

Jurič je radeći za Novu TV bio poznat kao reporter koji se ne boji postavljati i ona manje ugodna pitanja. Mnogi se sjećaju incidenta s vlasnikom Brodosplita Tomislavom Debeljakom, kojem se nisu svidjela pitanja pa je napustio intervju. Član uprave Tomislav Čorak reporteru Juriču poručio je da je smeće.

– Biti reporter nije posao, nego poziv koji zahtijeva stalnu prisutnost na izvoru informacija. I to ne bilo kakvih, nego samo točnih, pouzdanih i vjerodostojnih. Kad takve informacije bez ikakvih ukrašavanja i dodavanja dođu do gledatelja, oni to cijene i prepoznaju, što pokazuje i dugogodišnja dominacija našeg informativnog programa – rekao je jednom prilikom Mario Jurič. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)