Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:45 am

SVAŠTA Gliserom ušao među kupače, pokazivao stražnjicu i vikao da je branitelj

Piše P. I.

U uvali Jazi na otoku Molatu dogodio se incident kada su nautičari na jednom gliseru ušli u ograđeno kupalište.

Kako piše Morski.hr koji je objavio i snimku incidenta, sve se dogodilo u subotu kada je gliser ušao u propisno ograđeno kupalište. Upravitelj brodice potom se posvađao s mještanima koji su ga upozorili kako plutače i krunica postoje kako bi se spriječio ulazak brodica među kupače i spriječila eventualna nesreća.

‘Upravitelj brodice nakon svađe s mještanima skinuo je gaće i pokazao guzicu kao posljednji argument svog pravednog ulaska gliserom među kupače’, ispričala je čitateljica Morskog.

Kako je dodala, mještanima su drugi s glisera dobacivali: ‘Da, to je vaš otok, zato vam tako i izgleda, pokažite iskaznicu da ste vlasnici otoka, pazili smo na djecu…’

‘A na kraju je eskaliralo pozivanjem na braniteljski status i slanje u materinu, što je uobičajena ikonografija’, ispričala je čitateljica za Morski.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)