Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:36 am

Bira se miss Splitsko-dalmatinske županije, pogledajte tko su kandidatkinje

Piše P. I.

Klub Mandrach u Splitu bit će domaćin izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske u srijedu 30. kolovoza u 20 sati. Ovo natjecanje u ljepoti priželjkivano je i od strane ovogodišnjih finalistica, ali i od publike jer se uvijek željno iščekuje koja će to Dalmatinka konkurirati za titulu najljepše Hrvatice. U nastavku donosimo njihove biografije…

1. IVONA MAMIĆ (19)


Ivona dolazi iz Splita, ima 19 godina i visoka je 185 cm. Završila je zdravstvenu školu u Splitu čime dokazuje svoju empatičnost i brigu o drugima. Voli pjevati i pjeva jako često jer ju to opušta i razveseli. Odlično govori engleski jezik, a od sporta ističe da je svakodnevno na rolama i teretani. Ivona je ponosna članica humanitarne udruge Jak kao Jakov. Od prijave očekuje da će upoznati ljude drugačijeg profila i da će uspjeti pronaći istomišljenice.

2. KARMELA BJAŽEVIĆ (22)


Ova mlada dvadeset dvogodišnjakinja dolazi  iz Supetra na Braču, studentica je ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Voli djecu i nada se da će u budućnosti biti okružena s mnogo predivnih i slatkih malih bića. Visoka je 180 cm i tečno govori engleski dok se pasivno služi talijanskim i njemačkim. Karmela je prava muzička duša, glazba joj je oduvijek bila jako bitna, a svira klavir i gitaru. Kako uz glazbu ide i ples, vješta je u trbušnom plesu, dok svoju kondiciju i zavidnu liniju održava u teretani. Prijava za izbor će joj biti odskočna daska u svijet show businessa, glamura i svjetla pozornice koja su joj privlačna.

3. ANĐELA ANTERIĆ (21)


Anđela dolazi iz Kaštel Starog, studentica je preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Aktivno  govori engleski jezik, a pasivno talijanski i francuski. Ova mlada dvadesetjednogodišnja studentica ističe da je prijava na izbor za Miss izazov i idealna prilika za mlade, a prilike treba iskoristiti u potpunosti. Voli putovanja i svaki puta se razveseli kada joj se ukaže prilika za novo putovanje, a do tada svoje vrijeme krati putujući na biciklu. Bavi se fitnessom i uživa u tome.

4.  EMA ELEZ (19)


Ova devetnaestogodišnja Splićanka je kozmetičarka po struci. Jako voli svoj posao i uživa uljepšavati klijentice i prijateljice. Visoka je 171 cm i u slobodno vrijeme uz ples, svoju liniju i kondiciju održava u teretani. Odlično govori engleski jezik i izuzetno je vedra i  komunikativna, a to je i jedan od razloga što se prijavila na izbor za Miss, voli stjecati nova poznanstva i prijateljstva.

5. KATARINA KATIĆ (19)


Ova mlada devetnaestogodišnja svestrana humanitarka dolazi iz Trogira. Visoka je 175 cm i rukometna je sutkinja, a iskustvo u rukometu je stekla nakon višegodišnjeg bavljenja tim sportom. Također se bavi i plivanjem i atletikom što se može vidjeti po njenoj trenutnoj formi. U slobodno vrijeme voli plesti što je stvarno rijedak talenat danas, a uživa i u pjevanju i plesanju. Ponosna je vatrogaskinja i sudjelovala je u gašenju velikog požara na Čiovu. Također se bavi i humanitarnim radom i volontira u dječjem domu i u doma za starije i nemoćne osobe. Vjeruje da će steći novo iskustvo prijavom na izbor za Miss te da će upoznati nove prijatelje sličnih razmišljanja.

6. ANTONIA BALIĆ (18)


Ova mlada maturantica nam dolazi iz Dugopolja. Osamnaestogodišnja Antonia je visoka 175 cm i obožava ples s kojim se bavi od malih nogu. Nije pretjerano sportski tip, ali obožava duge vožnje biciklom koji joj pomaže da održi kondiciju. Odlično govori engleski i talijanski jezik. Prijavom na izbor za Miss želi proširiti svoj krug poznanika i prijatelja i otvoriti vrata za neke nove izazove.

7.  ANTEA JUKIĆ (18)


Antea dolazi iz Solina, ima 18 godina. Upisala je Kineziološki fakultet u Zagrebu. Od malih nogu je zaljubljen u gimnastiku te je za fleksibilnost i odlično držanje zahvalna upravo njoj. Smatra da je stav izuzetno bitan u prezentaciji sebe u bilo kojoj sferi života. Voli sport pa je fakultet bio logičan slijed. U slobodno vrijeme se bavi crtanjem. Crtanje ju opušta i smiruje, a rado bi se okušala i u nekim ozbiljnim dizajnerskim kombinacijama. Izbor za Miss je odlična odskočna daska za upoznavanje svijeta mode i dizajna.

8. MIA BOČINA (17)


Ova mlada sedamnaestogodišnja Splićanka završila je srednju Obrtničku školu. Oduvijek je voljela svojim lutkama uređivati frizure, šišati ih i uljepšavati i od malena je znala da želi biti frizerka. Briga o kosi i činjenica da je kosa neizostavan faktor ljepote bilo muškaraca bilo žena, Miji daje puno mogućnosti da pokaže svoj talenat. Odlično govori engleski jezik. Ima veliku ljubav prema plesu, kojem duguje svoju besprijekornu formu i kondiciju, dugo godina se bavila akrobatskim rock ‘n’ rollom. Izbor za Miss je jedno novo iskustvo i želja za upoznavanjem novih ljudi sličnih razmišljanja. Veseli se izazovima koje nosi ovo novo iskustvo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)