Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:14 pm

ŽELJKO SOPIĆ: Dok sam ja trener Rijeke, igrači se neće šetati terenom!

Piše D. F.

Željko Sopić porazom u Maksimiru od Dinama (2:1) započeo je avanturu na klupi Rijeke. 

– Imali smo ideju kako odgovoriti Dinamu, ali se od prve minute osjetio manjak energije. Bilo je i svježih igrača od kojih sam očekivao da će nam dati odgovor. Nažalost, oni nam to nisu dali. Prvi gol smo dobili od individualne kvalitete Petkovića. Na kraju smo se maksimalno otvorili. Nemam što za prigovoriti igračima. Dali su sve što su mogli – rekao je Sopić, a potom dodao:

– U prvom poluvremenu smo imali udarac sa 16 metara. Kada sam ja davno igrao, to je nekad bila prilika, a danas nije. Trebamo raditi i podići se. 

Zamijenili ste vrlo ranu Veigu, a u drugom dijelu i Djouahru koji je ušao pa izašao. Koji je razlog?

– To je tako. Postoje treneri koji se pomire s rezultatom. Svjestan sam da njih dvojica nisu igrali prošlu utakmicu. Dok sam trener Rijeke igrači se neće šetati terenom. 

Kakve su vam šanse protiv Lillea?

– Napravit ćemo sve da pokušamo. Uz navijače su nam šanse 50-50 – zaključio je Sopić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)