Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:30 pm

STRAVA U AUSTRALIJI Morski pas napao surfera, ostao bez noge

Piše M.K.

Tobyja Begga (44), ugrizla je velika bijela psina kod Watonga Rocksa na plaži Lighthouse, južno od Tacking Pointa u Port Macquarieju, u nedjelju oko 10 sati, piše Dnevnik.hr.

Napad morskog psa bi bio koban da mu kolege surferi nisu odmah stavili povez na nogu iz koje je obilno krvario. U blizini se našao jedan liječnik, također surfer, koji je pomogao napadnutom surferu. 

‘Apsolutna sreća je imati liječnika hitne službe na mjestu događaja’, istaknuo je glavni inspektor Martin Burke iz policije NSW-a.

Beggov brat medijima se javio iz bolnice i nakon 24 sata rekao da je surfer ostao bez jedne noge, a vjerojatno će izgubiti i drugu, no da je sve bolje te da su pred njim brojne operacije i godine rehabilitacije.

Tinejdžer je rekao za 9News da je bilo stvarno zastrašujuće. 

‘Njegovo stopalo je otkinuto i krvario je posvuda’, rekla je jedna svjedokinja. 

‘Pokušavali su razgovarati s njim, on je šutio, bio je smrznut’, kazala je te dodala da joj se čini kako je morski pas bio dug četiri metra.

Morski pas je pokušao napasti i grupu ljudi, ali uspjeli su odveslati do obale.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)