Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:17 pm

FOTO: Glazbene poslastice Na Trgu Gaje Bulata i Zvončacu

Piše R.Đ.

Sinoć je na Splitskim litnjim kolurima nastupila splitska grupa ‘Acoustic touch’ koju čine Jelena Bebić pjevačica, Matko Maleš gitarist i Petar Čerina bubnjar.

Brojna publika uživala je u laganoj glazbi i obradi domaćih i stranih hitova a posebno su bili oduševljeni u nekoliko instrumentala odličnog gitariste.

Na Zvončacu je nastupila Bračanka sa zagrebačkom adresom Gina Victoria Damjanović bivša pjevačica grupe ‘Detour’. Gina je nastupila sa svojom grupom ‘The Gee Gee acoustic’ koju čine Tena Krajačić prateći vokal, Dario Mihić gitarist, Nino Krznar bas gitarist, Bruna Matić na bubnjevima i klavijaturist Zvonimir Glibušić.

Na repertoaru su im bile pjesme s Gininog albuma ‘A što ak ja…’, pjesme koje je ona izvodila s grupom ‘Detour’ kao i obrade svjetskih hitova.

Karakteristično za oba koncerta je sličan koncept laganije glazbe koja je pogodovala brojnoj publici koja nije bila raspoložena za ples zbog velikih temperatura zraka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)