Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:40 pm

U ZAGRLJAJU KAMENA I MORA Stefanovski i njegov trio zapalili Kamenolom u Vrsaru

Piše M.K.

Nakon sjajnih koncerata Bajage i Instruktora te Tomislava Bralića i Klape Intrade, u sklopu festivala ‘U zagrljaju kamena i mora’ večeras je nastupio jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe s V3 triom, kojeg uz njega čine Ivan Kukić na basu i Jan Stefanovski na bubnjevima oduševio je sinoć publiku u Vrsaru s probranom selekcijom Vlatkovog bogatog opusa, među kojim su se, na oduševljenje svih prisutnih, našli i hitovi iz benda Leb i sol.

Vlatko Stefanovski, svjetski priznat gitaristički majstor, zajedno sa svojim  triom izveo je hitove kao što su ‘Jovano Jovanke’, ‘Kao kakao’, ‘Mamurni ljudi’ i ‘Čuvam noć od budnih’.

Stefanovski je poznat po zapaženim kombinacija etno jazza, rocka, jazz fusiona i blues glazbe. Kao član grupe Leb i sol snimio je trinaest albuma, a zahvaljujući fuziji tradicionalne makedonske glazbe i rocka ušli su u povijest kao jedan od najpoznatijih bandova s naših prostora.

Vrhunac četverodnevnog glazbenog festivala očekuje se sutra kada na jednu od najljepših pozornica iznad mora, vrsarski kamenolom Montraker stižu Gypsy Kings i Tonino Baliardo koji donose fuziju španjolskog flamenca, rumbe, salse, popa i tradicionalne romske glazbe. Ulaznice su dostupne na Eventim.hr i Mojekarte.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)