Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:01 pm

ONLINE PETICIJA Zaustavite vatromet u Splitu u svrhu sigurnosti i zaštite naših kućnih ljubimaca

Piše N.M.

Pokrenuta je online peticija da se i Split pridruži hrvatskim gradovima koji su prestali priređivati vatromete. Svrha je zaštita i sigurnost kućnih ljubimaca, posebno pasa i mačaka, koje pucnjava ponekad i životno ugrozi.

‘Zahvaljujući  uspješnoj inicijativi Prijatelja životinja, danas u Hrvatskoj više od 20 gradova nema vatromet u vlastitoj organizaciji, a mnogi od njih vatromet su zamijenili ekološkim i atraktivnim svjetlosnim senzacijama. Takvu su odluku donijeli nakon uspješnog apela  Prijatelja životinja, kojim se apeliralo na jedinice lokalne uprave i samouprave, da se zaštite životinje i okoliš od negativnih posljedica vatrometa. 

Slijedom navedenoga tražimo da se grad Split pridruži gradovima koji su zaustavili vatromete tj. da grad  Split zaustavi vatromete iz razloga  sigurnosti i zaštite naših kućnih ljubimaca pasa, mačaka i dr., te u svrhu zaštite i sigurnosti divljih životinja i našeg okoliša’, stoji u tekstu peticije. 

Peticiju možete potpisati ovdje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)