Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:43 am

Nova pobjeda Hajdukovih juniora

Piše H. S.

Juniori Hajduka i s trećeg ovosezonskog gostovanja donose sva tri boda s kojima zadržavaju maksimalan učinak nakon četiri odigrana kola. Momčad Tonija Golema u Medulinu je u četvrtom kolu HNL-a s 4:1 svladala Istru. 

Hajduk: Fesyuk, Hodak (od 77. Fridl), Pavić, Skelin, Begonja, Ćalušić (od 63. Bobanović), Reić (od 77. Jurak), Kavelj, Skoko, Prodanović (od 63. Bačić), Žeravica (od 57. Lončar).

Za ‘bijele’ je utakmica u Medulinu odlično počela i već u desetoj minuti. Duje Reić svladao je preciznim i jakim udarcem s više od 20 metara domaćeg vratara Marka Juršića. Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Hajduka, stvorili su juniori ‘bijelih’ nekoliko izglednih prilika, a kada je u 34. minuti Patrik Prodanović povisio vodstvo, činilo se da bodovi sigurno idu u Split.

No, u prvoj minuti nastavka Luka Đuranović nakon lijepe i precizne akcije domaćih smanjuje vodstvo Hajduka te vraća neizvjesnost utakmici. Slijedi period obostrano otvorene igre, domaćin je želio doći do izjednačenja, a ‘bijeli’ su tražili i treći pogodak kao potvrdu pobjede. To se i dogodilo u 80. minuti, kada je Noa Skoko primio loptu  u šesnaestercu, stvorio prostor za šut i s 13 m pogodio suprotni kut. 

Konačnih 1:4 u sudačkoj nadoknadi postavio je Mateo Bačić, preciznim udarcem malo iskosa u gornji kut. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)