Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:04 am

Najbolji igrač HNL-a danas slavi 30. rođendan!

Piše B. D.

Marko Livaja danas slavi 30. rođendan. Proslavit će ga radno, on je s momčadi u Varaždinu, gdje u 19 sati svi zajedno idu po novu pobjedu u pohodu na naslov prvaka, tako da fešta dolazi u obzir tek kasnije večeras.

Livaja je najbolji igrač HNL-a, a svojim dolaskom na Poljud je potpuno promijeniom ‘krvnu sliku’ svlačionice. Najednom su ‘bijeli’ postali konkurentni u borbi za trofeje, osvojili su dva kupa i sad se čeka prvenstvo kao šlag na tortu ove Livajine generacije.

Sam Livaja iz tjedna u tjedan popravlja svoju statistiku. Sada je na 106 nastupa, 64 postignuta pogotka i 38 asistencija, što je fenomenalan učinak, a nadamo se da će se već večeras i popraviti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)