Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:17 pm

Čarolija u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika: Filip Pavić Quartet 10. rujna otvara 4. Split at Night Jazz Festival

Piše P. R.

Split at Night Jazz Festival ove godine održava se od 10. do 13. rujna na novoj lokaciji, a donosi četiri koncertne večeri za sve ljubitelje vrhunskog jazza i glazbe općenito, među kojima i nastup svjetske jazz zvijezde Antonija Forcionea

Ovaj rastući splitski jazz festival po prvi put će se održati u magičnom ambijentu Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika, a otvorit će ga fantastični jazz gitarist Filip Pavić sa svojim kvartetom, u nedjelju, 10. rujna s početkom u 20:30, koji će svoju dugu ljetnu turneju zaključiti ovim koncertom u Splitu, a ulaznicu možete kupiti na poveznici ovdje.

Nakon nedavnih nastupa na šibenskom Barone Jazz Festivalu i na Omiškom kulturnom ljetu, Filip Pavić, naš nagrađivani jazz gitarist sa završenim master studijem jazz gitare u Grazu, sada stiže u grad pod Marjanom. 

Pavić se u kratkom vremenu prometnuo u jednog od najpriznatijih hrvatskih mladih jazz glazbenika, o čemu svjedoče i nagrade Status, u kategorijama Mlada nada jazz glazbe te Najbolji jazz gitarist, kao i suradnje s vrhunskim glazbenicima kao što su Jim Rotondi, Renato Chicco, Michael Abene, Matija Dedić i drugi, a iza sebe ima već dva studijska albuma.

Antonio Forcione, 30 godina grupe Black Coffee, Sara & Jappa s gostima, Filip Pavić Quartet

Novo izdanje, nova lokacija, četiri koncerta – ovogodišnji Split at Night Jazz Festival je po mnogočemu poseban, a u koktelu jazz žanrova pronaći ćete onaj za sebe, jer nas osim Filip Pavić Quarteta, čekaju nastupi Sara & Jappe u formi tria, koncert grupe Black Coffee povodom 30 godina djelovanja s gostima (TBF, Dražen Bogdanović) i zvijezda festivala – Antonio Forcione, jedan od najvećih svjetskih jazz gitarista.

Sve ulaznice

Svi koncerti počinju u 20:30, a ulaznice za pojedinačne večeri i četverodnevna festivalska ulaznica (43 eura) su u prodaji. Možete ih kupiti online na poveznici adriaticket.com ili u Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj ulici, Tisak Morpurgo i Tisak Media City Center one.

Fotogalerija: Split at Night Jazz Festival

Facebook Split at Night Jazz Festival  

Instagram Split at Night Jazz Festival  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)