Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:28 am

Trump objavio fotografiju iz zatvora: ‘Bit će popularnija slika od Mona Lise’

Piše P. I.

Bivši američki predsjednik, Donald Trump, javio se na Twitteru prvi put u dvije godine. Objavio je svoju policijsku fotku koja je snimljena u okružnom zatvoru u Fultonu. 

Tvit je naslovljen URL-om na web stranicu njegove kampanje. ‘Uplitanje u izbore. Nikad se ne predajte’, piše na slici.

Trump se pridružuje redovima gangstera Al Caponea, pjevača Franka Sinatre i drugih Amerikanaca visokog profila koji su pozirali za zatvorske fotografije. Sliku će sigurno širiti Trumpovi neprijatelji i pristaše, javlja Index.

‘Želimo to staviti na majicu kratkih rukava. Proći će u cijelom svijetu. Bit će popularnija slika od Mona Lise’, rekla je Laura Loomer (30), republikanska bivša kandidatkinja za Kongres, koja se družila s drugim Trumpovim pristašama izvan zatvora.

Reakcije Trumpovih pratitelja na fotografiju samo se gomilaju. ‘Ovo sam čekao’, pišu mu ljudi. Mnogi dijele i memove. 

Trump je nakratko uhićen u zatvoru u Atlanti zbog lobiranja za izbore 2020. u američkoj državi Georgiji, no ubrzo je pušten uz jamčevinu. Donald Trump stigao je u zatvor u Atlanti kako bi se predao i dao napraviti svoju fotografiju u sklopu opsežnog kaznenog postupka koji proizlazi iz pokušaja bivšeg američkog predsjednika da poništi svoj poraz na izborima 2020. u Georgiji.

https://t.co/MlIKklPSJT pic.twitter.com/Mcbf2xozsY

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 25, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)