Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:11 pm

FOTO/VIDEO Sportski velikani na zatvaranju Sportskih igara mladih u Splitu

Piše R.Đ.

U Splitu su sinoć zatvorene Sportske igre mladih. Na Prokurativama su odigrane finalne nogometne utakmice za djevojčice i dječake u prisutnosti brojnih sportskih legendi Zvonimira Bobana, Darija Srne, Aljoše Asanovića, Stipe Pletikose, Aleksandra Čeferina, Nemanje Vidića, Predraga Mijatovića, Zlatka Mateše, Josipa Pavića, Božidara Maljkovića i drugih. Po završetku utakmica podijeljene su medalje a zatim su svi prešli na Rivu.

Tu je organiziran zabavni program za sve sudionike i goste igara. Puna Riva uživala je u nastupu dječje klape Maestral iz Splita, mlade pjevačice Antonele Radočaj, plesača iz DNF i Čarobnog pianina, a himnu igara otpjevala je sopranistica Marija Vidović. Nakon spektakularnog vatrometa zabava se nastavila uz koncert Luke Nižetića do dugo u noć. 

I večeras će na Prokurativama biti održana promotivna igra u padelu, šahovski turnir i malonogometna utakmica u kojoj će nastupiti zvijezde Aleksander Čeferin, Nasser Al- Khelaifi, Luis Figo, Predrag Mijatović, Zvonimir Boban, Nemanja Vidić, Javier Zanetti, Robert Carlos, Darijo Srna, Aljoša Asanović, Mehmed Baždarević, Mario Stanić i drugi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)