Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:28 am

ZANIMLJIVA PRIČA: Mladi Zadranin otišao u Osijek, no kada je stigao poziv Hajduka odlučio je doći na Poljud!

Piše D. F.

Mate Katuša nedavno je stigao u Hajduk. No, priča oko dolaska mladog Zadranina (2009. godište) na Poljud je vrlo zanimljiva.

Katuša je proteklih pet godina proveo u zadarskoj Abecedi, klubu koji je poznat po dobrom radu s mlađim uzrastima. Protekle sezone Katuša je igrao za pionire, a dobrim igrama zaslužio je poziv Osijeka. 

– Od srca hvala svim trenerima koji su sudjelovali u mom razvoju. Abeceda je jedna velika obitelj, svi dišemo kao jedno. Ispred mene je novi nogometni izazov kojeg ću sigurno savladati jer sam u mojoj Abecedi dobio kvalitetne temelje. Svojim suigračima i prijateljima želim uspješnu sezonu, bit ću njihov najveći navijač – rekao je Katuša prije nešto više od mjesec dana. 

No, kada je već stigao u Osijek stigao je poziv iz Hajduka. Katuša nije previše dvojio te je odlučio doći na Poljud!

Za Hajduk je već debitirao, u prvom kolu HNL-a za pionire ‘bijeli tići’ su na Poljudu s 2:0 svladali Varaždin. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)