Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:40 am

Nakon što je Jakirović preuzeo Dinamo, oglasila se i Neretva

Piše N.M.

Sergej Jakirović u ponedjeljak je preuzeo Dinamo, a njegov odlazak s Rujevice izazvao je dosta reakcija. Na društvenim mrežama oglasila se i NK Neretva iz Metkovića.

– Naš bivši nogometaš Sergej Jakirović preuzeo je GNK Dinamo i tako proširio popis Neretvinih snaga u prvaku Hrvatske. Ponosni smo na sve naše bivše nogometaše koji su izgradili velike i ozbiljne karijere, a jedan od njih svakako je i mlađi Jakirović. Tako se pored Boška Šutala i Bruna Petkovića Dinamu priključio i treći član, zamijenivši dosadašnjeg trećeg, nedavno transferiranog, Josipa Šutala u Ajax. Donedavno četvrti bio je i Mario ĆužeZanimljivost vezana za Sergeja Jakirovića je i to što je upravo NK Neretva novom treneru Dinama dala priliku debitirati u prvoj ligi u prvoligaškim danima metkovskog kluba i omogućila mu daljnji razvoj respektabilne karijere. Također, za Neretvu je dugi niz godina gol čuvao stariji Jakirović – Ekra, koji je ujedno i legenda NK Neretva te bivši trener. Ovakvi događaji podsjetnik su koliko je bogata povijest naše Neretve i Metkovića te koliko je jedan ‘mali’ klub s ‘kraja’ Hrvatske dao hrvatskom i svjetskom nogometu. Našem bivšem ‘plavobijelom’, a sigurni smo i velikom navijaču Neretve i dan danas – Sergeju Jakiroviću želimo pregršt pobjeda i uspjeha u trenutnom prvaku Hrvatske – poruka je iz Metkovića. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)