Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
1:08 pm

RoomRaccoon se pridružuje Nacionalnoj udruzi obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj

Piše P. I.

RoomRaccoon, vodeći pružatelj hotel management softvera, potpisao je suradnju s Nacionalnom udrugom obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj (OMH).

Ova suradnja odražava predanost tvrtke podupiranju rasta i uspjeha obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj.

OMH je sinonim za kvalitetu, a svaki objekt u svojoj mreži odlikuje se jedinstvenom ponudom i prepoznatljivom kvalitetom. Njihov preporučeni imenik dobavljača hotelske industrije predstavlja zbirku proizvoda i usluga koji pomažu hotelima u kvaliteti iskustva koje se očekuje od imena OMH.

Suradnja unapređuje ponudu svakog brenda i donosi veću vrijednost neovisnim objektima diljem Hrvatske. Kao član OMH-a, RoomRaccoon će aktivno sudjelovati u online i offline događajima koje organizira udruga i pokazati kako njegovo rješenje može pružiti bolje iskustvo gosta pomoću tehnologije pametne automatizacije i beskontaktnih rješenja poput online prijave, automatizirane prodaje, personalizirane komunikacije s gostima, online plaćanja i još mnogo toga.

– Oduševljeni smo što smo postali član Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj – kaže Branimir Lažeta, voditelj RoomRaccoona u Hrvatskoj. 

– Hrvatska je poznata po dinamičnom ugostiteljskom sektoru. Predani smo osnaživanju manjih objekata na ovom tržištu snažnom i pristupačnom tehnologijom, omogućujući im da se učinkovito natječu protiv velikih igrača – zaključio je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)