Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:20 am

JAKIROVIĆ PRIJE 20 DANA: Ne mogu vjerovati da bi netko minirao klub pred tako važnu utakmicu!

Piše B. D.

Ima od toga dvadeset dana, mediji su se raspisali kako Nemanja Bilbija iz Zrinjskog prelazi u Rijeku, a onda se oglasio Sergej Jakirović i rekao:

– Ne mogu vjerovati da netko Nemanju Bilbiju seli u Rijeku na dan kada Zrinjski igra kvalifikacijsku utakmicu za Europu. Ne mogu vjerovati da bi netko minirao klub pred tako važnu utakmicu.

A onda je on minirao svoj klub, napustivši ga iznenada pred važan dvoboj s Lilleom i nakon dobrog starta u prvenstvu. Iznenada je prešao u Dinamo i neće voditi Rijeku protiv Francuza, nego Dinamo u play-offu Europske lige kontra Sparte.

S tim što je ostavio Rijeku očito nema problem.

– Čast mi je biti trener Dinama. Iznenađen sam, pomalo šokiran, jer sam se u 14 sati kupao u moru, a u 15 sati je sve bilo gotovo. Dogodilo se filmskom brzinom. Nogomet je danas takav. Jednostavno, ponuda i potražnja. Ovo je prilika koja se ne događa često. Svojim radom i rezultatima zaslužio sam ovu priliku. Nadam se da ću nastaviti raditi kao i dosad i da ćemo igrati napadački, otvoren nogomet kako bismo uveselili navijače Dinama – rekao je Jakirović po preuzimanju momčadi iz Maksimira.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)