Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:35 pm

Uzbudljivo natjecanje na korak do finala: Apfel Arena turnir u bućanju završava ovog četvrtka!

Piše M.K.

Približava se kraj završnici 1. Apfel Arena turnira u bućanju bakelitnim bućama. Iako prvi, ovaj turnir je odmah zadovoljio čak i više od potrebnih kriterija za biti dio Grand serije 3000, stoga je izazvao pozornost igrača iz cijele regije. Tijekom 3 mjeseca sudjelovalo više od 90 ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine u borbi za pobjedu i bogati fond nagrada koji iznosi čak 2000€ za prvo, 1200€ za drugo i 600€, odnosno 200€ za treće i četvrto mjesto. 

Ekipa Studenac su pobjedom nad domaćom ekipom Papar Grill osigurali svoje mjesto u polufinalu, a sinoćnje natjecanje pred punim tribinama donijelo je nevjerojatno uzbuđenje dok su se četiri ekipe natjecale za ulazak u polufinale. U sjajnim susretima, Mina i Gogo Apfel ostvarili su uvjerljive pobjede 2-0 nad ekipama SBK Karloto i Konoba Nevera.

Ovaj nezaboravan sportski događaj nastavlja se večeras od 19 sati, kada će se za posljednje mjesto u polufinalu natjecati Mate Kesić i Ribičić Wurth.

Polufinalne utakmice zakazane su za sutra, 22.8.2023. i prekosutra, 23.8.2023. s početkom u 19 sati. U utorak igraju Gogo Apfel i pobjednici večerašnje utakmice, a u srijedu će se za finale boriti ekipe Studenac i Mina.

U četvrtak, 24.8. u 17 sati počinje utakmica za 3. mjesto a poslije nje igrat će se veliko finale.

‘Heineken je pripremio fantastičan program zabave za finalnu večer uz izvođače Matka i Branu, a brigu o vašim željama za okrepljenjem preuzimamo ekipa iz Apfel Arene – roštilji su spremni i čekaju da se naloži vatra!

Glasovi su se čuli, buće su letjele, a sada se približava trenutak odluke!

Priključite nam se na ovoj uzbudljivoj sportskoj završnici, podržite vaše favorite i prisustvujte nezaboravnom natjecanju najboljih od najboljih’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)