Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:12 pm

Uskoci bez trenera, Guć napustio klupu!

Piše N.M.

Samo šest dana prije početka nove sezone na trećeligaške sezone na jugu kliški je Uskok ostao bez trenera! Alen Guć se sporazumno razišao s upravom kluba pa će Klišane u prvom kolu vodit njegov dosadašnji pomoćnik Bruno Baćina koji je u prošloj sezoni bio pomoćnik Ivice Žuljevića dok je sjedio na klupi Dugopolja.

Guć je na odlasku iz Uskoka kratko prokomentirao:

– Odlazim bez ikakve pogrešne riječi s obe strane, Uskok je moj klub tu sam proveo i dobar dio svoje igračke karijere i tu sam prvi put sjeo na seniorsku klupu, previše poštujem ovaj klub i sve naše navijače da ne bi povukao ovaj potez da netko drugi pokuša probuditi ekipu prije početka sezona kada se još sve stigne posložiti kako treba. Svima u klubu želim zahvaliti na suradnji i poželjeti sve najbolje u budućnosti.

Do dolaska novog trenera, koji bi trebao biti trajnije rješenje, Klišane će s klupe voditi Bruno Baćina, dosadašnji pomoćnik Guća, koji ,svjestan situacije u kojoj preuzima klupu, kaže:

– Sigurno da mi je velika čast da privremeno vodim ekipu, želim se zahvaliti upravi na povjerenju. Dat ću sve od sebe da od momaka izvučem maksimum, da se u ovim šest dana pripremimo za prvo kolo, vjerujem da možemo predanim radom uz maksimalnu koncentraciju svih izvući povoljan rezultat u prvome kolu. Itekako sam svjestan da se ekipa i klub nalaze u izazovnom trenutku, no moja je obveza da svoj dio odradim maksimalno i predano kako bi se izdigli iznad trenutne situacije.

Uskoci su u pripremnim utakmicama ubilježili niz lošijih rezultata (visokih poraza) što je rezultiralo ovom sporazumnom promjenom trenera na klupi trećeligaša koji je prošlu sezonu završio na visokom petom mjestu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)