Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:27 pm

U Milni na Braču saznajte brojne mogućnosti financiranja razvoja ruralnog turizma na OPG-ovima!

Piše P. I.

S ciljem poticanja razvoja ruralnog turizma u sklopu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ova), Općina Milna i Poduzetnički centar Aktiva sa zadovoljstvom najavljuju predstojeće događanje pod nazivom ‘Razvoj ruralnog turizma na OPG-u – Saznajte brojne mogućnosti financiranja!’.

Događanje će se održati u knjižnici Osnovne škole Milna, u petak, 25. kolovoza, s početkom u 18.30 sati. Ovo izuzetno korisno okupljanje namijenjeno je svima koji su zainteresirani za iskorištavanje potencijala svojih OPG-ova za razvoj turističke ponude u ruralnim područjima.

Na događanju će se istražiti različiti aspekti ruralnog turizma te načini kako spojiti poljoprivredu, tradiciju i gostoprimstvo u cilju stvaranja održive turističke destinacije. Također, bit će predstavljene raznovrsne mogućnosti financiranja za potencijalne investicije u razvoj turističke ponude na OPG-ovima, korištenjem bespovratnih sredstava ili kredita s minimalnim kamatama.

Uz predavanja stručnjaka iz Poduzetničkog centra Aktiva, sudionici će imati priliku upoznati se s primjerima dobre prakse, te će dobiti konkretne savjete i smjernice za uspješno implementiranje ruralnog turizma na vlastitim OPG-ovima.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane, vlasnike OPG-ova, poljoprivrednike te ljubitelje ruralnog razvoja da se pridruže ovom događanju posvećenom poticanju održivog turizma na ruralnim gospodarstvima te otkriju koje su im mogućnosti na raspolaganju kao vlasnicima poljoprivrednih zemljišta na području Općine Milna!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)