Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
8:15 pm

SVJETSKA ELITA U DUBROVNIKU Stižu Beckhamovi, a ugostitelj otkrio što je naručio Ronaldo

Piše M.K.

Dubrovnik i žamor jedne od najpoznatijih svjetskih ulica nisu samo magnet za brojne turiste iz svih krajeva svijeta već i za pravi holivudski ‘crème de la crème’.

‘Pošaljite mi njihovu lokaciju, vrlo rado ću im se pridružiti na zabavi!’, našalio se Max iz Australije

‘Vidio sam da se dosta piše o poznatim gostima koji stižu u Dubrovnik, pa i o seriji Igra prijestolja, to je – između ostalog – jedan od razloga zašto sam i ja ovdje’, kazao je Ziad iz SAD-a RTL-u.

Čarima Dubrovnika nije odolio ni svjetski poznati milijarder Jeff Bezos koji je u pratnji glazbenika Ushera, Katy Perry i glumca Orlanda Blooma posjetio grad pod Srđem i samo još jednom potvrdio ono što svi znamo – Dubrovnik je svjetski brend.

Jedan od najbogatijih ljudi svijeta Bezos i njegova družina uživali su i u kafiću gdje nisu imali nikakve posebne zahtjeve osim malo privatnosti.

‘Stanovnici Dubrovnika baš i ne primjećuju te super poznate, ne gnjave ih i ne lete za njima, ne traže autograme i ne fotografiraju ih pa je to vjerojatno isto privlačno za sve poznate iz svijeta’, kazao je Miro Drašković, direktor Turističke zajednice Dubrovnika.

U dubrovački akvatorij zaljubili su se i Beckhamovi koji se, ako je vjerovati kuloarima, vraćaju već ovog tjedna. Prošlog ljeta družili s brojnim mještanima Lopuda.

Marina Mioč, prodavačica voća i povrća kazala je kako poznate nije ni prepoznala.

A da Dubrovnik ima savršenu formulu za nezaboravan ljetni provod svakako doprinosi i bogata gastronomija. U jelima chefa Marija Curića uživali su Beyonce, Jay-Z, Modrić i Ronaldo.

‘Degustacijski menu – riba i meso’, otkrio je Curić što je nogometaš jeo.

I dok većinu poznatih gostiju znamo, neki ipak prođu kriomice!

‘Bio je neki za koji misle da je tvorac bitcoina, pojedini prinčevi pa i razni biznismeni, sve redom milijarderi – ne milijunaši već milijarderi’, kazao je turistički vodič Ivan Vuković Vuka.

Ljeto traje još gotovo mjesec dana, sasvim dovoljno da lista bogatih i slavnih gostiju s juga samo još više naraste.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)