Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:40 pm

STRAVA U AVIONU Pilot preminuo dok je zrakoplov letio brzinom 900 km/h

Piše M.K.

Pilot leta Latam LA ​​505 se tijekom leta osjećao loše, otišao je na toalet i pao bez svijesti. Ostali članovi posade očajnički su ga pokušavali reanimirati do je zrakoplov letio kroz noć brzinom od oko 900 kilometara na sat. Nažalost, preminuo je, prenosi Fenix Magazin.

Pilot je 25 godina radio za zrakoplovnu kompaniju Latam. Noćni let iz Miamija (SAD) za Santiago de Chile (Čile) bio je rutinski. Ali nakon nekoliko sati u zraku, putovanje poprima dramatičan obrat.

‘Pilot je doživio srčani zastoj. Oživljavanje za koje su obučeni članovi kabinskog osoblja nije pomoglo.’

Zrakoplov je sletio u Panama City u Panami.

Bilo je potrebno samo 28 minuta da zrakoplov sleti, ali i to je za pilota bilo prekasno. Liječnici su proglasili smrt pilota.

Zrakoplovna kompanija Latam izjavila je za televizijsku kuću CNN Chile kako su u kompaniji duboko potreseni onim što se dogodilo te izražavaju  iskrenu sućut obitelji svog zaposlenika.

Uvijek postoje hitni slučajevi u zraku. Na primjer, u srpnju se dogodio slučaj  u njemačkom Airbusu 320 Eurowings Discovera. Neposredno prije slijetanja u Frankfurt, pilotu je bilo toliko loše da više nije mogao upravljati strojem. Mladi i tek školovani kopilot morao je sam prizemljiti zrakoplov s čak 180 putnika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)