Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:07 pm

FOTO Novinara iz BiH brutalno pretukao bokserom

Piše N.M.

Mirzu Derviševića, bh. novinara iz Brčkog i vlasnika portala Times.ba, sinoć je napao i pretukao muškarac s fantomkom. Napad se dogodio sinoć kada se Dervišević vraćao s obiteljskog druženja. 

Nepoznati napadač je, kako je napisao Dervišević na svom Facebooku, imao fantomku i počeo ga udarati dok je razgovarao s majkom. 

Fotografije je ovaj bh. novinar objavio na svom Facebooku, te u objavi naveo kako je napadača sačekao automobil sive boje i BiH registarskih oznaka. 

‘Večeras kada sam se vraćao kući sa majkom sa porodičnog okupljanja i zabave, pred stanom ispred auta u ulici Marina Držića, dogodio se napad na novinara, na mene, urednika portala Times.ba. Lik s fantomkom mi je prišao s leđa dok sam razgovarao s majkom i udario me željeznim bokserom u predjelu sljepoočnice i arkade’, napisao je Dervišević na Facebooku. 

Dervišević trenutno živi u Dohi (Katar), a u Brčkom je boravio na godišnjem odmoru s obitelji. Široj javnostiu BiH  je poznat kao glazbeni producent i redatelj, pišu 24 sata

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)