Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:15 pm

SUSPENDIRANA ZBOG POVEZANOSTI S UBOJICOM Policajka ranije prebačena iz Tuzle zbog povezanosti s kriminalcima

Piše M.K.

Dženana Selimović, policajka koja je nedavno suspendirana s radnog mjesta u tamošnjoj policijskoj upravi zbog povezanosti s trostrukim ubojicom Nerminom Sulejmanovićem, prethodno je radila u Policijskoj upravi Centar u Tuzli. Od tamo je, objavio je danas Dnevni Avaz, premještena na rad u Gradačac nakon što su se pojavile informacije o njenim kontaktima s osobama iz kriminalnog okruženja.

Nermin Sulejmanović je, podsjetimo, uživo na Instagramu prenosio ubojstvo svoje bivše supruge, Nizame Hećimović, i još dvoje ljudi.

Avaz: Karijera joj i ranije bila kompromitirana

Kako navodi Dnevni Avaz, istražitelji su pronašli dokaze, uključujući fotografije, koji ukazuju na to da je Selimović imala kontakte i s drugim osobama iz kriminalnog svijeta, ne samo sa Sulejmanovićem. Nekoliko tih fotografija podijelila je na svom Instagram profilu.

Avaz danas piše otkriva da je policijska karijera Dženane Selimović i ranije kompromitirana te da je i prije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)