Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:50 pm

PROŠAO AEK: Vida srušio Dinamo u 100. minuti!

Piše B. D.

Dinamo je u uzvratnoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka u gostima odigrao s AEK-om 2:2. Time je grčka momčad izborila play-off Lige prvaka.

U Ateni je Dinamo poveo golom Šutala u 45. minuti, a vodstvo je povisio Ljubičić u 65. minuti. Izgledalo je da momčad trenera Igora Bišćana ide dalje, kontrolirali su igru, imao je i Špikić veliku priliku za 3:0, no nije je realizirao, a na drugoj strani je u 92. minuti Araujo iz voleja nakon kornera smanjio minus svoje momčadi na 1:2.

Izgledalo je tada da su na pomolu produžeci, no Grci su u nadoknadi još jače pritisnuli, da bi došli do kaznenog udarca nakon igranja rukom Ljubičića i intervencije VAR-a. Najstrožu kaznu je izveo Garcia, vratar Livaković je obranio njegov udarac, no natrčao je Domagoj Vida i glavom loptu poslao u mrežu. Bila je to već 100. minuta, AEK je nakon drame prošao dalje. 

Dinamo natjecanje nastavlja u play-offu Europa lige, a tamo će igrati protiv praške Sparte. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)