Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:31 pm

FOTOGALERIJA: Solin poražen od Šibenika, igrala su četiri hajdukovca

Piše D. L.

U drugom kolu SuperSport Prve nogometne lige Solin je kao domaćin poražen od Šibenika 2:3, dok je Dugopolje u gostima s Bijelim Brdom odigralo 1:1. 

Šibenik je zaslužujući golovima Carlosa Torresa u 5. i 32. minuti na predah otišao s prednosti od 2:0. Na početku drugog dijela Solin je smanjio gostujuću prednost pogotkom Antonija Kaćunka, a za izjednačenje je u 78. minuti poentirao Luka Dumančić. Šibenik se trznuo nakon primljenih pogodaka i došao do pobjede u 88. preko Ivana Laće

Od igrača Hajduka s dvojnom registracijom danas su od početka nastupili Niko Đolonga, Šimun Hrgović i Roko Brajković,Ante Kavelj je ušao s klupe u 57. minuti. 

Prvi pogodak na susretu u Bijelom Brdu postigao je domaći napadač Dominik Solić u 18. minuti. Dugopolje je do boda došlo u 71. pogotkom Tonija Ivaniševića

Solin se trenutno nalazi na osmom mjestu, dok Dugopolje drži četvrto mjesto tablice. 

U sljedećem kolu Solin gostuje kod Zrinskog iz Jurjevca, a Dugopolje na svom terenu dočekuje Croatiju Zmijavci. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)