Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
3:51 pm

BANOVINA: Završen je natječaj za zapošljavanje u Zavodu za prostorno uređenje Grada Splita

Piše N.M.

Dovršen je javni natječaj za zapošljavanje u Javnoj ustanovi Zavod za prostorno uređenje Grada Splita. 

‘Temeljem provedenog javnog natječaja odabrani su sljedeći kandidati.

Za radno mjesto samostalnog prostornog planera odabrana je Gorana Barbarić, mag.ing.arch, za radno mjesto prostornog planera odabrana je Marijana Krstulović-Relija, dipl.ing.arh. i za radno mjesto višeg savjetnika za ekonomske, financijske, upravno-pravne i administrativne poslove odabrana je Maja Rešić, dipl.oec.’, priopćeno je iz Banovine. 

Odlukom o izboru kandidata, za radno mjesto pomoćnika ravnatelja nije izabran niti jedan kandidat. 

‘Zapošljavanje odabranih kandidata važan je korak u uspostavi pune poslovne aktivnosti Zavoda, čime će se steći uvjeti za ishođenje suglasnosti nadležnog ministarstva za obavljanje svih stručnih poslova prostornog uređenja, od čega je prvi zadatak nastavak izrade izmjena i dopuna GUP-a i PPUG-a Splita, u suradnji s gradskim Upravnim odjelom za urbanizam i izgradnju’, poručuju iz splitske gradske uprave.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)