Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:47 am

UŽIVO (19.30) Hajduk lovi playoff Konferencijske lige, Leko ima jednu dvojbu

Piše D. F.

Pred Hajdukom je danas veliki ispit. U uzvratu trećeg pretkola Konferencijske lige ‘bijeli’ večeras (19.30 sati) gostuju u Solunu. Protivnik je PAOK, prošle sezone četvrta momčad grčke lige. Domaći su optimistični, do dana utakmice prodano je nešto više od 20.000 ulaznica te je za očekivati da će atmosfera na tribinama biti fanatična. U odnosu na prvi susret koji je na Poljudu završio 0:0 iz PAOK-a je otišao Brazilac Douglas Augusto koji je transferiran u Nantes. 

Hajduk je pak između dvije utakmice s PAOK-om uspješno apsolvirao prvenstveni ogled sa Slaven Belupom (3:0). Trener ‘bijelih’ Ivan Leko svjestan je da njegovu momčad čeka teška zadaća. Na put u Solun Leko je poveo 23 igrača te velikih dilema vezanih uz početni sastav nema. Jedina možebitna dilema je na krilu. Hoće li od prve minute priliku dobiti Ivan Dolček ili će u ‘vatru’ Emir Sahiti?

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Ferro, Šarlija, Melnjak, Krovinović, Sigur, Odjidja-Ofoe, Sahiti, Mlakar, Livaja.

Gol u gostima već neko vrijeme ne vrijedi u europskim natjecanjima. Ukoliko nakon 90 minuta ne bude pobjednika igrat će se produžeci, a ako i nakon 120 minuta ishod bude neodlučen o prolasku u playoff odlučit će jedanaesterci.

Glavni sudac utakmice je Nijemac Sascha StegemannPomagat će mu sunarodnjaci. Pomoćnici su Dominik Schaal i Christof Gunsch, dok je četvrti sudac Robert Schroder

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)