Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:47 am

Dario Melnjak: Svlačionica vjeruje u prolaz!

Piše B. D.

Hajdukov prvotimac Dario Melnjak uoči puta u Grčku je rekao:

– Početak sezone i prva utakmica protiv PAOK-a nas je dobro spremila, u glavi smo jaki, puni samopouzdanja. S puno optimizma krećemo u uzvratnu utakmicu. Odgovorit ćemo na njihov način igre. Nadam se da ćemo pokazati da nam je svejedno igramo li kući ili vani. Možda je rezultat iz prve utakmice ostavio prostor da se počne s taktiziranjem, ali oni vole presing pa možda tako startaju u utakmicu.

Koliko ste spremni na tamošnju atmosferu?

– Kao klub i momčad smo dvije godine zajedno. Vitoria i Villarreal su bili dobra priprema, vjerujem da smo zreliji, pametniji i jači nego tada.

Koliko na vas sve skupa utječu posljednja zbivanja?

– Sve je to dio nogometa. Prolaziš kroz godine igranja, kao ekipa ne razmišljamo puno o tome. Do nedjelje je u fokusu bio Belupo, sad je to PAOK, mislim da smo naučili puno toga i fokusiramo se samo na iduću utakmicu.

Poruka navijačima…

– Neka samo ostanu onakvi kakvi su bili do sada. Bili oni s nama na stadionu ili u Splitu, znamo da su uz nas. Svlačionica vjeruje u prolaz, mislim da se to osjetilo u prvoj utakmici protiv PAOK-a. Vjerujem da ćemo mi biti ti koji će se zadovoljniji vratiti kući.

Jeste li vježbali jedanaesterce?

– Individualno, kako ko.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)