Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:20 pm

SVE ZBOG PRŠUTA Gošća restorana završila u bolnici, traži novčanu odštetu

Piše M.K.

Komad dobrog pršuta mnogima je veliko veselje. Mali komad pršuta Alice Cohen donio je, čini se, velike zdravstvene i novčane probleme, piše Dnevnik.hr.

Alice i njezin suprug Ronald iz Gilforda u New Hampshireu traže suđenje pred porotom i odštetu od najmanje 50.000 dolara u tužbi podnesenoj na Višem sudu Suffolka u Bostonu protiv poznatog gurmanskog talijanskog restorana u kojem im se prilikom posjeta Bostonu dogodila nezgoda.

Alice je krenula prema dijelu gdje se kupcima dijele uzorci hrane kad se, kako tvrdi, poskliznula na komad pršuta i pala te slomila lijevi gležanj.

‘Cohen je pretrpjela tjelesne ozljede, gubitak užitka u životu, bol i patnju te je snosila potrebne medicinske troškove za medicinsku njegu i skrb’, stoji u tužbi, piše ABC.

Njezini medicinski troškovi, uključujući posjet bolnici i fizikalnu terapiju, rezultirali su više od 7500 dolara računa, prema sudskim dokumentima.

U tužbi se tvrdi da je restoran bio nemaran jer pod nije bio dobro očišćen: ‘Restoran je imao dužnost osigurati da površina podova bude bez nepotrebnih opasnosti, dužnost upotrijebiti uobičajenu brigu za održavanje prostorija u razumno sigurnom stanju i dužnost upozoriti na takve opasne uvjete.’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)