Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:22 am

Davis Cup Split poziva zaljubljenike u tenis da se uključe u volonterski program

Piše P. I.

Davis cup Split 2023. poziva sve entuzijastične, znatiželjne zaljubljenike u tenis i sportsku organizaciju da se uključe u volonterski program.

Od 12. do 17. rujna Split će ugostiti Davis cup grupu D te će na natjecanju sudjelovati reprezentacije Hrvatske, Nizozemske, SAD-a i Finske.

‘Volontere ćemo uključivati već od 6. rujna, a ovisno o aktivnostima pojedinih timova. Sukladno željama možete se uključiti u jedan od sljedećih timova:  Akreditacijski tim, sportski tim, medijski tim ili tim za usmjeravanje gledatelja. Za sve volontere bit će održana edukacija prije uključivanja u tim. Svim volonterima osigurana je službena akreditacija natjecanja, majica i obrok tijekom smjene’, poručuju organizatori.

Prijaviti se mogu svi, neovisno o postojećem iskustvu. 

Prijavnica je dostupna skeniranjem QR koda ili na: https://forms.gle/NZ3aarqD4ReBwJhGA.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)