Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:23 pm

Bišćan: Kad napravimo izmjene, ozbiljno nam padne kvaliteta, a tamo nas čeka rat!

Piše N.M.

Trener Dinama Igor Bišćan nakon poraza od AEK-a je rekao:

– Nakon sat i nešto smo izgubili ritam i više se nismo uspjeli vratiti u utakmicu. Iako smo stvorili dosta šansi, nije to bilo na razini prvog poluvremena. Brine to da nakon što napravimo izmjene, kad izađe Ivanušec, Bulat, onda nam ozbiljno padne kvaliteta i mučimo se do kraja. Ivanušec je osjetio umor, mislim da je riječ o grčevima, a Marko nije trenirao dva tjedna i bilo je bitno da njega ne izgubimo. Morali smo mijenjati, osvježiti momčad jer je bilo vidljivo da smo u padu.

Potom je dodao:

– Jako smo smo razočarani jer smo stvarno bili dobri sat vremena. Bio sam jako zadoivoljan s prvim poluvremenom, igrali smo hrabro i kombinatorno, ali nogomet se igra 90 i plus minuta. Iskusni igrači AEK-a su dočekali par momenata i na kraju su mogli postići i još poneki pogodak. Livaković je dobro obranio nekoliko prilika, to je naša kvaliteta.

Tamo ih očekuje paklena atmosfera…

– Jasno je da će tamo biti vatreno i jako teško. Stadion je baš navijački, domaćinski, ali što je tu je, bit će rat, neprijateljsko okruženje, ali idemo se boriti. Kad smo na svom nivou, onda smo u stanju igrati s njima. Rezultat je na kraju negativan i nije nam trebao drugi gol jer drugačije je kad ideš u egalu, a ovako oni ne trebaju riskirati ništa, a mi moramo. Oni dugo nisu izgubili kod kuće, a mi idemo pokušati napraviti podvig.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)