Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:20 pm

PROSVJEDI U BIH Susjedstvo na nogama nakon trostrukog ubojstva

Piše M.K.

Pokopana je Nizama Hećimović, žena koja je brutalno pretučena, a zatim i ubijena u petak u Gradačcu.

Povodom toga diljem BiH, odnosno u Sarajevu, Mostaru i Zenici, održavaju se prosvjedi zbog trostrukog ubojstva. Time se želi ukazati na problem nasilja nad ženama u BiH i propuste koji su doveli do ovog ubojstva.

Podsjetimo, prošloga je petka regiju je potresao stravičan zločin koji se dogodio u Gradačcu u susjednoj Bosni i Hercegovini. Naime, 35-godišnji bodibilder i fitness trener Nermin Sulejmanović prenosio je uživo na Instagramu ubojstvo svoje nevjenčane supruge, a potom je ubio još dva muškarca, oca i sina.

Još je troje ozlijedio – majku i suprugu preminulih muškaraca te policajca i građana. Sulejmanović je na kraju presudio sebi.

Iza Nizame ostali su njezini roditelji, kćer i sestra. U Gradačcu je nakon monstruoznog zločina proglašena trodnevna žalost koja traje od subote, 12. kolovoza, kada se održao i prosvjed u Gradačcu, piše Danas.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)