Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:25 pm

PROCURILE NOVE INFORMACIJE Ubojica iz BiH bio u vezi s policajkom?

Piše M.K.

Ured glavnog tužitelja i rukovodstvo Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona održali su danas hitan sastanak na kojem je razmatrano postupanje institucija u vezi s prijavljenim kaznenim djelom nasilja u obitelji u slučaju Nizame Hećimović koju je prije tri dana ubio Nermin Sulejmanović i sve uživo prenosio na Instagramu.

Sulejmanović je ubio ukupno troje ljudi, troje ranio, a potom, nakon što je satima bježao od policije, izvršio samoubojstvo.

Policajka ubojici javila gdje se skriva Nizama?

Sada se utvrđuje tko je od pripadnika MUP-a TK dojavio Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama Hećimović, koja se skrivala kod tete, te kakvu je ulogu u cijeloj priči imala Dženana Selimović, policijska službenica PU Gradačac.

Avaz neslužbeno doznaje da je trostruki ubojica bio u vezi s policajkom Selimović, koju se sumnjiči da mu je odavala podatke iz istrage. Nju se sumnjiči i da je navodno ubojici dojavila mjesto na kojem se skrivaju Nizama i njena kćerka.

Policajka je na odmoru u Italiji

Selimović, koja se trenutno nalazi na ljetovanju u Italiji, sada prijete suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi s kriminalnom osobom. Čeka se njeno očitovanje.

Sulejmanović je osuđivan za razna kaznena djela, između ostalog, prije 15-ak godina je osuđen za pokušaj ubojstva, za što je Selimović znala.

‘On ima više osuđivanosti za nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, višestruko je osuđivana osoba’, rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)