Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:30 am

Podrška BBB-ovcima osvanula na ulazu u Split

Piše N.M.

Poruka ‘Hrvat uz Hrvata, podrška BBB’ istaknuta je noćas na ulazu u Split. Dosta je hrvatskih navijača dalo podršku uhićenim dinamovcima nakon nereda u Grčkoj u kojima je smrtno stradao AEK-ov ultras Michalis Katsouris.

Trenutačno je 98 BBB-ovaca zatočeno u grčkom zatvoru pod optužbama za ubojstvo iz nehaja, udruživanje u kriminalnu organizaciju, izazivanje eksplozija te još dva kaznena i sedam prekršajnih djela.

Grčki odvjetnik Athanassios Kaimanaiks koji brani dinamovce po službenoj dužnosti jučer je izjavio:

– Apeliram na grčku, ali i hrvatsku vladu, da ozbiljno shvate ovu situaciju te osiguraju pravedno suđenje. Trebamo pomoć hrvatskog veleposlanstva. Ovdje su ljudi koji će ići u zatvor, ali oni nisu kriminalci, oni su navijači i mladići od 19, 20 i 21 godinu. Ta djeca idu u napučene zatvore gdje može biti odmazde od brojnih grčkih navijača. Kako ne bi bilo osvete prema Hrvatima, oni svi moraju biti zajedno, kako bi tako brojni bili sigurniji.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)