Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:54 pm

Marko Livaja: Psihološki jako bitna pobjeda!

Piše B. D.

Marko Livaja je nakon pobjede nad Slaven Belupom rekao:

– Psihološki jako bitna pobjeda. Znamo svi da u četvrtak igramo važnu europsku utakmicu. Najbitnije je bilo dobit ovaj susret i zasjesti na prvo mjesto ljestvice. Imamo sad teško gostovanje, ali mislim da smo spremni, imamo jako dobru momčad, mora nam biti ogledalo ovo kako smo odigrali drugo poluvrijeme.

Imao je tri hat-tricka u HNL-u, Belišće u Kupu, Hrvatski dragovoljac i Istra, redom gostovanja….

– Najbitnije je da je momčad pobijedila. Uvijek je lijepo pričati o brojkama, ali ne opterećujem se s tim. Drago mi je što je momčad dobro reagirala nakon loših 45 minuta. Europa nije opravdanje da tako loše uđemo u utakmicu, ali drugo poluvrijeme smo pokazali da smo pravi.

Navijači?

– Odlična atmosfera, 26.000 ljudi protiv Belupa, čestitam im i hvala im još jedanput. To nije nikakvo iznenađenje jer znamo gdje živimo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)