Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:33 pm

ADNAN ČUSTOVIĆ: Krovinović u padu forme? Ne bih o tome…

Piše D. F.

Pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Slaven Belupa (3:0).

– Slaven Belupo je dobro počeo utakmicu. Igrali su visoki presing. Poslije 25 minuta su počeli malo padati. Mogli smo na poluvremenu imati gol viška. Prvih 15-20 minuta drugog poluvremena je izgledalo fantastično. Tako bi Hajduk trebao izgledati kući. Bilo je prelijepo za gledatelje i za nas na klupi – rekao je Čustović, a potom prokomentirao poziciju Nike Sigura.

– On ima kvalitete. Odigrao je odlične utakmice i na desnom beku. Osam utakmica nismo primili gol na kraju prošle sezone. Glavni trener će odlučiti gdje će igrati.

Je li ova pobjeda dobar zalet za Solun?

– Ova je utakmica bila veoma važna. Da je rezultat bio drugačiji bilo bi teže u Solunu. Vjerujemo da možemo napraviti nešto u četvrtak. Ove sezone imamo širi kadar, više igrača koji mogu igrati na više pozicija. Vratio se Elez, gol Dajakua mu može dati poticaj za dalje, mislim da je zabio nakon dvije-tri godine.

Kakav je bio vaš osjećaj voditi ekipu?

– Za mene velika čast, tu sam da pomognem ekipi. Pomoćni sam trener, tu sam jer je glavni trener suspendiran.  

U drugom dijelu su umjesto Krovinovića i Kalika, u veznom redu igrali su Odjidja i Sigur. Je li to bio razlog bolje igre?

– U četvrtak smo igrali protiv jako dobrog protivnika. Igrači koji su ušli u drugom dijelu su donijeli energiju. Čestitam svima. Ekipa dobro radi na treninzima. Moramo nastaviti s energijom i sinergijom s navijačima.

Je li Krovinović u padu forme?

– Ne bih ulazio kako je tko igrao. Filip je odigrao fantastičnih utakmica – zaključio je Čustović. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)