Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:35 am

Vlasnik teretane u kojoj je radio ubojica uzeo bebu nakon zločina, sad mu prijete: Otvoren je lov na tebe

Piše N.M.

Pojavljuju se novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu u BiH gdje je jučer trostruki ubojica Nermin Sulejmanović brutalno ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dvojicu ljudi prije nego što je naposljetku ubio sebe.

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je trostruki ubojica Nermin Sulejmanović radio kao fitness trener, bio je jučer na mjestu zločina i uzeo bebu nakon ubojstva Nizame Hećimović. Beba je, na svu sreću, ostala živa, a ubojica ju je ostavio na podu.

‘Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesretnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga’, rekao je on.

Beba je na kraju završila u bolnici u Tuzli gdje je zbrinuta i gdje je utvrđeno da nije ozlijeđena, nakon čega će biti predana u nadležnost socijalnih službi.

Nakon što je vijest dospjela u medije Džinović je primio prijetnje.

‘Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš’, piše u poruci koju je primio od stanovitog F.S., prenose bosanskohercegovački mediji, piše Index

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)