Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:11 pm

Hajdukovac nastupio u domaćem porazu Radomlja

Piše D. L.

U četvrtom kolu slovenske Prve lige, Radomlje je na svom terenu poraženo od Aluminija iz Kidričeva 0:2. 

Prvi pogodak na susretu postigao je Marko Brest u 36., a samo pet minuta kasnije Tin Martić povećao je prednost novopečenog prvoligaša.

Od hajdukovaca na posudbi u partnerskom klubu osamdeset minuta odigrao je Ivan Krolo, dok Elvis Letaj nije bio u sastavu zbog teške ozljede lijevog koljena koju je pretrpio u utakmici drugog kola protiv Kopera. 

Radomlje je ove sezone odigralo tri ligaške utakmice te upisalo tri poraza. U tim susretima primili su sedam pogodaka, a niti jedan nisu postigli. Momčad Olivera Bogatinova trenutno zauzima deveto mjesto tablice. Aluminiju je ovo prva pobjeda ove sezone i nalaze se na šestom mjestu u ukupnom poretku. 

Za Aluminij je na poluvremenu ušao Marko Brkljača. Brkljača je ljetos posuđen iz Dinama kako bi pokušao napokon steći željenu minutažu.

U sljedećem kolu Aluminij dočekuje Olimpiju, a Radomlje gostuje kod Mure. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)