Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:28 pm

FOTOGALERIJA: Za Solin nastupili brojni hajdukovci, Dugopolju pobjeda u gostima!

Piše D. L.

U prvom kolu SuperSport Prve nogometne lige, Solin je na svom terenu protiv Bijelog Brda odigrao bez golova. 

Od hajdukovaca danas su za Solin od prve minute krenuli Borna Buljan, Niko Đolonga, Mateo Jurić-Petrašilo, Šimun Hrgović, Roko Brajković i Ivan Ćubelić. Podsjetimo se, Hajduk je sa Solinom sklopio ugovor o suradnji prema kojem osim navedenih igrača dvojnu registraciju imaju još Ante Kavelj, Krešimir Nazor i Filip Čuić

Od ostalih dalmatinskih klubova u SuperSport Prvoj nogometnoj ligi danas su svoju sezonu započeli Dugopolje i Croatia Zmijavci.  Dugopolje je na gostovanju protiv Sesveta slavilo 1:0, dok je Croatia protiv Cibalije poražena 0:1.

Jedini pogodak za Dugopolje u 81. minuti postigao je Bruno Burčul, dok je u Vinkovcima istu stvar napravio Leon Marković u 21. minuti susreta. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)