Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:48 pm

Ubojica iz BiH počinio samoubojstvo. Ranije je ubio bivšu ženu i dvoje ljudi

Piše P. I.

Policija u BiH satima je tragala za muškarcem koji je ubio bivšu suprugu i to prenosio uživo na Instagramu. Nakon toga ubio je još dvije osobe. Još tri osobe su ranjene. Oko 14 sati stigla je informacija da je lociran te da se ubio pred policajcima, javlja Index. 

Iz policije su ranije potvrdili kako je u tijeku opsežna potraga za muškarcem iz Gradačca, na sjeveroistoku Bosne, zbog sumnje na to da je počinio tri ubojstva, ali nisu objavili njegov identitet.

Portal Dnevnog avaza objavio je kako je ubojica Nermin Sulejmanović bodybuilder i instruktor fitnesa povezan s jednom kriminalnom skupinom uključenom u krijumčarenje droge.

Na snimci, koja je i izravni dokaz počinjenog zločina, vidi se kako u ženu puca iz pištolja. Na snimci se vidi i beba koja leži na pločicama. ‘Evo da vidite kako izgleda ubojstvo uživo’, kazao je ubojica tijekom emitiranja snimke.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)