Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
4:58 pm

Objavljeno tko su žrtve ubojice iz BiH

Piše N.M.

Nermin Sulejmanović, trostruki ubojica iz Gradačca, danas je počinio samoubojstvo. Učinio je to pred policijskim službenicima nakon potrage koja je trajala satima.

On je danas ubio nevjenčanu suprugu i još dvije osobe. Ubojstvo je prenosio uživo na Instagramu. ‘Ubio sam oca i sina. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca’, rekao je u prijenosu uživo.

Dnevni avaz doznaje da je Sulejmanović ubio oca i sina te teško ranio ženu. Riječ je o supruzi i majci ubijenih. Svi ubijeni su punoljetni. Mladiću su 23 godine.

Avaz doznaje da su ubijeni Nizama Hećimović, Sulejmanovićeva nevjenčana supruga, zatim Džengiz Onder i Džengiz Denis, otac i sin, turski državljani. Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković.

Kako javlja Klix.ba, ubojica je oca i sina koje je ubio dobro poznavao. 

‘Jedna žena je životno ugrožena. Riječ je o ženi koja je 1969. godište. Zadobila je prostrjelne rane u predjelu trbuha zbog čega je smještena na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju. U operacijskoj je sali gdje se doktori bore za njezin život’, rekao je za Klix.ba glasnogovornik bolnice Eldar Šehić. Prema neslužbenim saznanjima, riječ je o majci ubijenog 23-godišnjeg mladića.

Šehić navodi da je druga ozlijeđena osoba N. P. te da je u UKC dovezen s ozljedama donjih ekstremiteta zbog čega je hospitaliziran u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Nije u životnoj opasnosti. Ranjen je i jedan policajac koji nije smješten u bolnici u Tuzli, stoga glasnogovorniku Šehiću nije poznat stupanj njegovih ozljeda.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)