Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:04 am

Krovinović: Nadam se da će nam se dobra igra vratiti u Grčkoj

Piše D. L.

Hajdukov veznjak Filip Krovinović nakon remija s PAOK-om je rekao: 

– Lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Utakmica je i s jedne i s druge strane bila dobra, s naše malo više. Imali smo bolje prilike koje nažalost nismo iskoristili. Nadam se kako će nam se dobra igra vratiti u Grčkoj. Treba nastaviti raditi i mislim kako smo na dobrom putu. Čestitke svim momcima na današnjoj utakmici jer mislim da smo dali život. 

Koliko se današnji PAOK razlikovao od onog za kojeg se Hajduk pripremao prije susreta?

– Onu ekipu za koju smo se pripremali smo i dobili. Oni su momčad koja se dobro brani i koja ima jako dobru tranziciju. Iskusni su, već su odigrali puno europskih utakmica i znali su kakva ih atmosfera čeka. Bili smo maksimalno spremni i fokusirani i mislim kako smo zaslužili više iz ove utakmice. To je nogomet, tako to biva.

U nedjelju smo ponovno na Poljudu. Očekuje nas Slaven Belupo. 

– Tako je, Slaven na Poljudu. Mislim da će biti teška utakmica nakon današnjeg umora, ali mi smo profesionalci i bit ćemo spremni. Jedva čekamo tu utakmicu da upišemo nova tri boda. Jako smo dobro krenuli i tako trebamo nastaviti. 

Vjerujem i da navijači jedva čekaju taj ogled. Danas je bila sjajna atmosfera koja sigurno neće manjkati ni u nedjelju. 

– Čuo sam da je Poljud skoro rasprodan. Stvarno nam to puno znači. Na nama je da navijačima vratimo duplo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)