Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:53 am

HTZ i ovog udarnog turističkog vikenda goste dočekuje porukom ‘Welcome to Croatia’

Piše P. I.

Nakon odlično prihvaćene akcije Hrvatske turističke zajednice, koja je krajem srpnja na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u trajektnim lukama u Splitu, Hvaru (Stari Grad) i Braču (Supetar), za brojne turiste organizirala dijeljenje negazirane prirodne mineralne vode s natpisom ‘Welcome to Croatia’, ista se akcija na istim lokacijama organizira i ove udarne turističke subote, 12. kolovoza, kada se očekuje još jedna velika smjena gostiju.

Riječ je o akciji kojom se brojnim turistima na simboličan način želi izraziti zahvalnost na odabiru hrvatskih destinacija za svoja odredišta i odmor, ali i kojom im se želi olakšati vrijeme putovanja po vrućinama. Bočice negazirane prirodne mineralne vode, uz poruku dobrodošlice, na omotu imaju otisnut i QR kod koji vodi na stranicu Croatia.hr gdje su dostupne sve korisne informacije o hrvatskim destinacijama i ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje.

Akcija podjele vode, u suradnji s Jamnicom, provodi u samoj špici turističke sezone kada u Hrvatskoj na dnevnoj bazi boravi više od milijun gostiju, a ukupno će se podijeliti 80.000 bočica vode.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)