Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:54 pm

Zadarski vratar objavio kraj karijere

Piše N.M.

Krševan Santini objavio je kraj karijere. Zadarski vratar odlučio je s 36 godina otići u igračku mirovinu. Svoju odluku objavio je na društvenim mrežama, a uz zahvalu svima napravio je i presjek karijere.

– Uglavnom, ozljeda koju ne uspijevam riješiti već godinu dana skoro je ubila svaku volju. Dosta je tableta, injekcija i muke. Lagano doviđenja nogometu. Hvala svima koji su mi pomogli i svima od kojih sam naučio lekciju. Zajebana rabota. Moga sam više, a moga sam i manje. Sve ima svoje. Ovako je ok. La vita e bella. Ciao profesionalisti, vrijeme je za uživanje u trećim poluvremenima – napisao je između ostalog Santini. 

Ponikao je u Zadru, a put ga je potom preko Moslavine, Velebita i Hrvatskog dragovoljca doveo do Intera. U Zaprešiću je stekao ime, a upravo je iz Intera prvi put otišao u inozemstvo, u ukrajinsku Zoryu iz Luganska. 

Igrao je i na Cipru, bio je u Azerbejdžanu, a nakon što se vratio u Hrvatsku bio je u Interu, Osijeku i Lokomotivi. Imao je još epizode u Sloveniji te Poljskoj. 

Posljednji angažman imao je u Lokomotivi. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)