Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:49 am

UŽIVO (21.00): PAOK stiže na rasprodani Poljud, tko će na mjesto ozlijeđenog Pukštasa?

Piše D. F.

Pred Hajdukom je večeras (21 sat) prvi europski ispit ove sezone. Na Poljud stiže PAOK. Momčad iz Soluna proteklu je sezonu završila na četvrtom mjestu grčke lige, a u novoj sezoni odigrali su dvije službene utakmice, i to obje u Europi, protiv izraelskog Beitara. U prvom susretu na Toumbi je bilo 0:0, dok je u Jeruzalemu PAOK slavio s 4:1. 

Trener gostiju Razvan Lucescu za ogled s Hajdukom ne može računati na brazilskog veznjaka Douglasa Augusta koji je u uzvratnoj utakmici protiv Beitara zaradio crveni karton. 

Ivan Leko nekoliko je mjeseci svoje trenerske karijere proveo u Solunu. Bilo je to u sezoni 2015/16, kada je PAOK vodio Igor Tudor. Leko mu je bio pomoćnik, a u Grčkoj su od hajdukovaca epizode imali i Marko Livaja (AEK), Vadis Odjidja-Ofoe (Olympiakos) te Zvonimir Šarlija (Panathinaikos). Najveća briga za Leku uoči večerašnjeg ogleda je ozljeda Rokasa Pukštasa. Mladi Amerikanac svojim je golovima riješio oba derbija na početku sezone te je njegov izostanak veliki hendikep. U zatvorenoj prijateljskoj utakmici protiv Sarajeva igranoj prije pet dana Leko je na poziciji zadnjeg veznog isprobao Niku Sigura, ali čini se da je realnija varijanta da na mjestu ‘šestice’ bude Odjidja, a bliže vratima Yassine Benrahou

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Ferro, Šarlija, Melnjak, Krovinović, Odjidja, Benrahou, Sahiti, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Morten Krogh iz Danske. Pomoćnici su mu sunarodnjaci Dennis Wollenberg Rasmussen i Steffen Bramsen, dok je četvrti sudac Mikkel Redder, također iz Danske. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)